Mijn favorieten

Aankoop

Aankoopbegeleiding
 
Wanneer u een huis koopt, krijgt u vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. U kunt ons inschakelen als uw eigen aankoopmakelaar, die alleen uw belangen behartigd en rekening houdt met uw wensen.


 
Persoonlijke begeleiding
Bij aankoop van een woning investeren wij als uw aankoopmakelaar veel tijd in het uitvinden van uw ‘werkelijke’ woonwensen en behoeden u voor een aankoop van een woning die niet bij u past. Wij begeleiden u bij de onderhandelingen en alle bouwkundige, juridische, administratieve, milieutechnische en bestemmingstechnische valkuilen.
 
Uiteraard zijn deeldiensten mogelijk indien u ervoor kiest bepaalde onderdelen in het aankooptraject zelf ter hand te nemen.
 
Schakel ons in als uw eigen aankoopmakelaar. Als uw aankoopmakelaar komen wij op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

NVM-Garantie
Als NVM-Kantoor maken wij gebruik van een nationaal computer netwerk en adequate IT systemen. Wij hebben rechtstreeks toegang tot een compleet overzicht van alle beschikbare woningen via het digitale NVM-makelaar uitwisselingsysteem.
 
*Als lid van de brancheorganisatie NVM worden wij gesteund door een professionele club van deskundigen op juridisch, commercieel en ook op educatief gebied. Mede dankzij de eveneens verplichte bijscholing van de NVM blijft de vakkennis op het hoogst mogelijke peil en dat is in het belang van onze cliënten.


Wilt u kennismaken met onze werkwijze?
 
Neem contact met ons op en wij informeren u graag welke mogelijkheden er zijn.
Tel. 023-547 2298 of vul het contactformulier in.