Mijn favorieten

Verkoop

Verkoopbegeleiding
 
Uw huis verkopen in Heemstede en omgeving?
 
Een verkooptraject op de juiste manier doorlopen vereist deskundige hulp op maat.
Als verkoper bent u wettelijk niet verplicht om een makelaar in te schakelen. Hierdoor kunt u bezuinigen op de makelaarskosten. U loopt hiermee echter wel het risico om belangrijke zaken over het hoofd te zien. Een makelaar kan u allerlei lasten uit handen nemen, wat resulteert in een vloeiend en zorgeloos verkoopproces. 

 
Bloemensteede o.z.:
 
  • Heeft de kennis
  • Jarenlange ervaring
  • Is voorzien van de juiste middelen
  • Persoonlijke benadering
  • Beschikt over een uitgebreid netwerk
  • Zorgt voor een optimaal resultaat
 
Wij stellen het belang van de klant centraal. Bij Bloemensteede o.z. heeft u niet te maken met kantoortijden. Wij zijn in staat om proactief te handelen en zijn voortdurend in beweging om een verkoop zo snel en effectief mogelijk rond te krijgen. Een adviseur, die voortvarend en vindingrijk te werk gaat om uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
 
Hoe werkt het?
Bij verkoop van uw woning stellen wij samen met u een gedegen verkoopplan op en verzorgen wij een verkooppresentatie die aansluit bij de doelgroep van uw woning. Wij organiseren bezichtigingen en in overleg met u vinden de onderhandelingen plaats. Uiteraard zijn deeldiensten mogelijk indien u ervoor kiest bepaalde onderdelen in het verkooptraject zelf ter hand te nemen.

NVM-Garantie
Als NVM-Kantoor maken wij gebruik van een nationaal computer netwerk en adequate IT systemen. Dit betekent dat uw woning de best mogelijke digitale exposure op de markt krijgt. Tevens hebben wij rechtstreeks toegang tot een compleet overzicht van alle te koop staande woningen via het digitale NVM-makelaar uitwisselingsysteem.
 
*Als lid van de brancheorganisatie NVM worden wij gesteund door een professionele club van deskundigen op juridisch, commercieel en ook op educatief gebied. Mede dankzij de eveneens verplichte bijscholing van de NVM blijft de vakkennis op het hoogst mogelijke peil en dat is in het belang van onze cliënten.
 
Wilt u kennismaken met onze werkwijze?
 
Neem contact met ons op en wij informeren u graag welke mogelijkheden er zijn.
Tel. 023-547 2298 of vul het contactformulier in.