Mijn favorieten

Ons kantoor

"Enthousiast, realistisch en doen wat ze zeggen!"

Ons kantoor ligt in de ‘Componisten' wijk aan het water van de Wagnervaart in Heemstede,  één van vele geliefde woonwijken in Zuid-Kennemerland.
 
Makelaardij Bloemensteede o.z. is als NVM-kantoor sinds 1993 een begrip voor het kopen, verkopen, huren en verhuren van woningen binnen de regio in Zuid-Kennemerland. Wij begeleiden of adviseren u graag bij de bemiddeling of taxatie van uw (toekomstige)woning.

Door als eenmansbedrijf bewust ‘klein’ te blijven kunnen wij u of uw woning op een persoonlijke manier de aandacht bieden die nodig is om de aan- of verkoop tot een goed einde te brengen.
 
 
“Na vele jaren als NVM-Woningmakelaar bij Bloemensteede o.z. werkzaam te zijn geweest, heb ik het bedrijf in 2013 overgenomen van de voormalige eigenaresse, waarmee ik altijd met veel plezier heb samengewerkt. Sindsdien heb ik door veel inzet, gecombineerd met fris en nieuw elan, Makelaardij Bloemensteede o.z. voortgezet als succesvolle eenmanszaak.
 
Als makelaar werk ik met veel trots in de regio Zuid-Kennemerland. Aan één kant ligt het levendige Amsterdam en aan de andere kant de schitterende stranden van Zandvoort en Bloemendaal. Het is een unieke regio, met veel kunst, cultuur, uitstekende scholen en volop sport- en recreatiemogelijkheden. Om over de ontelbare restaurants en terrassen nog maar niet te beginnen. Kortom, een heerlijke woonomgeving, waar ik nog tot mijn laatste dagen met veel liefde en plezier zal blijven wonen.“

 

Tjalling Ament
RMT Registermakelaar-Taxateur

 


 
 
Geen kantoortijden en (bijna) 24/7 bereikbaar.

 

Diensten Aankoop , Verkoop, Taxaties, Huur en Verhuur
Gecertificeerd                   VastgoedCert, NWWI en NVM
Doelgroepen Particulieren , Senioren en Expats

Makelaardij Bloemensteede o.z.

Kantoor Vestiging Makelaardij Bloemensteede o.z.

Adresgegevens

Wagnerkade 65
2102 CT HEEMSTEDE
KvK nummer: 34318549

Routeplanner